xiaomi mi pad 4 voorkant

Xiaomi lanceert 8-inch tablet Mi Pad 4

Xiaomi brengt een nieuwe tablet op de markt met de naam Mi Pad 4. Het apparaat meet 8″ en draait op Android. Xiaomi brengt de tablet in twee versies uit: één met alleen wifi en een 4G-variant. Daarnaast zijn er verschillende variaties in geheugengrootte.

Xiaomi Mi Pad 4 Specificaties

In een aankondiging laat de fabrikant weten dat de tablet een scherm van 8 inch heeft met een resolutie van 1920×1200 gebruikt, in een verhouding van 16:10. Het apparaat heeft een Snapdragon 660-midrange-soc van Qualcomm aanwezig. Deze chip beschikt over vier kernen op 2,2 GHz en vier lager geklokte kernen op 1,8 GHz.

De Xiaomi Mi Pad 4 is beschikbaar in verschillende varianten geheugen. Zo kan de klant kiezen uit 3 GB RAM met 32 GB opslag of 4 GB RAM met 64 GB opslag. De versie met 4G is alleen beschikbaar in de laatstgenoemde configuratie. Het geheugen valt uit te breiden met een micro sd-kaart. Iets dat bij iPads bijvoorbeeld niet mogelijk is.

xiaomi mi pad 4 achterkant

xiaomi mi pad 4 voorkant

 

 

 

 

 

 

De tablet heeft een accu met 6000 mAh aan boord, maar er is geen ondersteuning voor snelladen. Daarnaast heeft de Mi Pad 4 een 13-megapixel camera aan de achterkant, terwijl er een 5-megapixel camera aan de voorkant zit. Daarmee is ook gezichtsontgrendeling mogelijk. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth 5.0 en wifi ac. De nieuwe tablet heeft een 3,5 mm- en een usb-c aansluiting.

Prijs

De goedkoopste Xiaomi Mi Pad 4 heeft een prijs van 1099 yuan. In Nederland zou dat ongeveer 170 euro inclusief btw zijn. Het model met wifi en meer geheugen gaat 1399 yuan kosten en het 4g-model 1499 yuan. Of Xiaomi de nieuwe tablets ook buiten China wil aanbieden, is nog niet duidelijk.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top