Samsung Galaxy Tab S 8.4 Cover

In juni 2014 werd de Samsung Galaxy Tab S 8.4 op de markt gebracht, en inmiddels genieten al velen van deze moderne telg van Samsung. Je kunt er nog langer van genieten als je gebruik maakt van een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes. De speciaal voor deze tab ontwikkelde hoesjes zijn ideaal om je toestel optimaal te beschermen, zodat je deze zowel van buiten als van binnen lang als nieuw houdt. Natuurlijk kun je bij PhoneGeek.nl kiezen voor een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes die minstens even trendy als de tab zelf is!

Een trendy Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes

Als jij kiest voor het gemak en het comfort van een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes, dan wil je natuurlijk ook kunnen kiezen voor een look die goed bij jou past. Wij hebben een leuk assortiment voor je klaarstaan in onze online shop. Hierbij bieden we je uiteraard de fijne voordelen die je van ons gewend bent, zoals een gratis verzending binnen Nederland, een garantie op kwaliteit en natuurlijk de snelle en vriendelijke service. Ga voor een indrukwekkende blauwe Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes, of kies juist voor passievol rood. Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit de wat neutralere kleuren, zoals wit of het luxe ivoorwit.

Een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes die perfect past

Om je Samsung Galaxy Tab S 8.4 goed te kunnen beschermen is het nodig dat je gebruik maakt van een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes die daadwerkelijk voor dit model gemaakt is. Alleen dan heb je de zekerheid dat de hoes perfect om het moderne model past, zodat het toestel er niet in kan verschuiven. De Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes die je bij PhoneGeek.nl bestelt is een beschermhoes die precies doet wat jij ervan verwacht; een optimale bescherming bieden. De hoes past perfect en houdt je tab goed op de plaats. De Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes sluit zo goed aan dat je eigenlijk niet eens merkt dat je een hoes gebruikt!

De Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes beschermt optimaal

De Samsung Galaxy Tab S 8.4 heeft nogal wat te bieden. Denk aan het gigantische 8,4 inch Super Amoled capacitieve touchscreen met een resolutie van 2560×1600, maar ook aan de twee camera’s van 8 en 2,1MP, de 16GB opslagcapaciteit, de bewegingssensor, de vingerafdruk scanner en het Google Android 4.4 besturingssysteem. De Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes omsluit het model, van 125,6mm hoog, 212,8mm breed en 6,6 mm dik, tot in het detail. Dit levert jou alle nodige voordelen op, van een optimale bescherming tot een fijn en comfortabel gebruiksgemak. Ontdek het zelf en kies vandaag nog jouw favoriete Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes uit het brede assortiment van PhoneGeek.nl. Wij zorgen uiteraard voor een snelle verzending uit onze voorraad.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top