Waterproof telefoonhoesje kopen, een echte aanrader!

Ooit je telefoon op het verkeerde moment laten vallen en uit een regenplas of modderpoel moeten vissen?
Of heb je na een dagje aan zee zandkorrels uit de kleine gaatjes en kiertjes geschud, voorzichtig, om vooral niets te beschadigen?
Of wat dacht je van die valpartij bij het skiën waarbij je smartphone tot sneeuwman herleid werd?

Het aantal keren dat je telefoon in contact komt met regen, sneeuw, zand of modder is niet te onderschatten. En telkens dat gebeurt, bestaat er een kans dat er iets misloopt en hij niet langer bruikbaar is. Gelukkig is het probleem makkelijk te voorkomen met een waterproof telefoonhoesje van Catalyst of Dicapac.

Waterproof of waterdichte telefoonhoesjes?

Binnen de categorie waterproof telefoonhoesjes bestaan er twee soorten. Een eerste soort zijn de telefoonhoesjes die bescherming bieden tegen regen, sneeuw, modder en zand. Ze zijn ideaal wanneer je een actief leven leidt en veel tijd buiten doorbrengt. Ga je vaak stappen, wandel je in het park, hou je van sporten of ben je gewoon constant in de weer, dan is de kans groot dat je telefoon al meer dan eens te maken heeft gehad met slechte weersomstandigheden en de gevolgen ervan. Dit type telefoonhoesjes vind je in tal van leuke kleuren. Ze zijn makkelijk in gebruik en kennen een lange levensduur. Ga voor een telefoonhoesje in je lievelingskleur of schaf een hele reeks aan en wissel af in functie van je outfit of je humeur.

Een tweede soort waterproof hoesjes zijn de volledig waterdichte telefoonhoesjes. Deze hoesjes zorgen ervoor dat je telefoon 100% veilig is in alle waterige omstandigheden.Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om onderwaterfoto’s mee te maken, om je telefoon ook in het zwembad of in zee bij je te houden of, voor wie zijn smartphone geen seconde kan missen, je toestel veilig mee in bad te nemen. Ook binnen het aanbod waterdichte telefoonhoesjes is er een ruim aanbod op gebied van kleuren. Opvallende kleuren zijn een aanrader gezien ze opvallen. Erg handig wanneer je gaat duiken en je telefoon per ongeluk op de zeebodem laat vallen.

Dagelijks gebruik of enkel wanneer het nodig is?

Het klopt dat de keuze waterproof hoesjes op gebied van design ietwat beperkt is gebleven. Er zijn meer dan voldoende kleuren, maar prints en trendy uitvoeringen blijven voorlopig nog uit. De telefoonhoesjes zijn dan ook in de eerste plaats functioneel en daar gaat alle aandacht naar uit bij de ontwerpers.

Ben je een echt modebeest, dan gebruik je het waterproof telefoonhoesje enkel wanneer het nodig is. Wanneer je gaat zwemmen, hiken, fietsen of snowboarden bijvoorbeeld. Vind je echter dat de bescherming van je telefoon boven alles gaat, dan zijn de hoesjes perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

De volledig waterdichte telefoonhoesjes nemen wat meer plek in dan een standaard bescherming, maar wanneer je waterproof kiest, merk je geen verschil. Voortaan kun je zorgeloos je ding doen zonder schrik je smartphone te beschadigen wanneer het plots begint te hagelen of stortregenen. Jouw dag valt niet meer in het water door een natte smartphone.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top