Telefoonhoesjes zijn zo gek nog niet!

Pas nou toch eens op, zo gaat je telefoon nog stuk!

Hoor jij dat ook heel vaak van je ouders, als je telefoon per ongeluk uit je handen valt?

Het liefst zouden ze hem zelf in een telefoonhoesje stoppen voor je, maar is dat nou echt zo erg?

Waarom gebruik je eigenlijk geen telefoonhoesje?

Natuurlijk zijn er van die lelijke telefoonhoesjes te krijgen dat je er nog niet dood mee gevonden wilt worden. Maar als je een beetje rondkijkt zijn er tegenwoordig echt hele leuke te vinden, en voor een zeer goeie prijs. Ben je een beetje creatief, dan versier je een simpel standaard telefoonhoesje toch gewoon met strass steentjes of andere bling bling?!

Draag je graag hele strakke broeken en is dat de reden dat je geen telefoonhoesje om je telefoon wilt doen, omdat hij dan niet goed meer in je zak past? Waarom gebruik je dan niet gewoon zo’n leuke clutch, of stop je hem bij je kleren in? Je kunt zelfs kiezen voor een combi van een tasje en een telefoonhoesje, door speciale mobiele telefoontasjes te gebruiken. Zo bescherm je hem toch, maar ziet het er tegelijkertijd toch cool uit. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, dus jouw kleur zit er zeker tussen.

Kun je niet zelf een telefoonhoesje maken?

Jazeker kan dat! Wil je echt helemaal meedoen dan maak je zelf een telefoonhoesje door er eentje te breien, haken of naaien. Ben je daarmee klaar dan leuk je hem op totdat je er helemaal tevreden mee bent met pareltjes, kraaltjes of wat je ook maar leuk vindt of hebt liggen.

Zijn er ook voordelen aan het gebruik van een telefoonhoesje?

Zeker weten! Je moet er toch niet aan denken dat je jouw telefoon uit je handen laat vallen en het telefoonscherm kapot gaat? Zijn jouw ouders zo gek om dan zo maar een nieuw toestel voor je te kopen, vast niet! Dus gebruik je een telefoonhoesje, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Wanneer je een leuk hoesje om je telefoon hebt, krijg je daar vast en zeker veel complimentjes over. Wie weet ben jij wel degene die het helemaal hot maakt om er wel eentje te gaan gebruiken.

Zeg nou zelf, het is toch geen gezicht als je telefoon helemaal onder de krassen zit?  Het is niet alleen irritant als je op je scherm kijkt, het staat ook gewoon lelijk. Waarom zou je dit niet gewoon voorkomen door je telefoon te beschermen?

Wil je wel je telefoon beschermen, maar niet dat mensen kunnen zien dat jij een telefoonhoesje gebruikt? Gebruik dan een screenprotector voor de voorkant, en stop je telefoon in een doorzichtig telefoonhoesje. Je kunt nu bijna overal zulke dunne telefoonhoesjes kopen die perfect om je achterkant passen, dat je bijna het verschil niet meer kunt zien en voelen. Telefoonhoesjes stom? Het is juist slim om er één te gebruiken!

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top