Pokemon quest android

Android Games: Pokémon Quest, Altos Odyssey, Asphalt 9 en Battle of Survival

Gamen op Android? Er zijn veel verschillende soorten games beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een virtuele wereld met Pokémons, wilt racen of een fan bent van schietspellen, het is te downloaden in de Play Store. De volgende games mogen absoluut niet ontbreken op jouw Android-smartphone:

Altos Odyssey

Altos Odyssey lijkt in veel opzichten op Altos Adventure. Het is een mooie game met veel adembenemende landschappen. In het spel moet je Alto over hellingen begeleiden en heb je te maken met moeilijke omstandigheden. Ondertussen verdien je muntjes en sterren.

In Altos Adverture zitten ijswegen, maar in Odyssey vinden we zandduinen en woestijnen. Het spel laat ook wat scheepswrakken, kastelen en enorme heteluchtballonnen zien.

Download: Altos Odyssey voor Android

Pokemon quest android

Pokémon Quest

Pokémon Quest is de nieuwste Pokémon game op de markt en het heeft iets ontzettend schattigs. Het komt waarschijnlijk door de vrolijke, felle kleuren. Dit spel valt gemakkelijk te spelen met de eenvoudige bediening.

In het spel verken je de wereld van Pokémon en moet je vrienden met een Pokémon worden. Daarna verzamel je ‘power stones’ en moet je koken voor de omgeving. Op die manier zorg je ervoor dat er nieuwe figuren gevonden worden.

Download: Pokémon Quest

Asphalt 9

Asphalt 9 verandert de manier waarop we naar racegames kijken. Nadat het een week in de Play Store te downloaden was, waren de eerste honderdduizend reviews al binnen. De game heeft geweldige graphics en een gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel. Het racen geeft je behoorlijk wat adrenaline en is bovendien nogal verslavend. Jammer genoeg kan het spel alleen gespeeld worden op de duurdere Android smartphones.

asphalt 9 android game

Download: Asphalt 9 voor Android

Battle of Survival: Battleground Strike Sniper

Gek op shooters? Die kun je nu ook op je Android-toestel spelen. Battle of Survival zuigt je mee in een wereld van intense battles. Je moet proberen te overleven en ondertussen vijanden te vermoorden.

Het is gemakkelijk om te schieten in het spel: je hoeft alleen te richten en te schieten. De knoppen daarvoor zitten op een logische plek op het scherm. Richt, schiet en blijf als laatste over!

Download: Battleground Strike Sniper

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top