De duurste iPad hoesjes ter wereld

Kwaliteit gaat boven alles, maar er zijn natuurlijk ook mensen die de looks van een iPad hoes bovenaan de prioriteitenlijst zetten. Voor hen die houden van de uitersten hebben wij een overzicht van de duurste iPad hoesjes, die je dus natuurlijk niet bij PhoneGeek.nl vindt!

Duurste iPad hoes; plaats 4

Op de vierde plaats vind je de Orbino Padova Brown Crocodile Skin. De naam verraadt het al; deze iPad hoes is gemaakt van krokodillenhuid. De iPad hoes kan worden besteld in de meest uiteenlopende kleuren en materialen, maar het exemplaar van krokodillenhuid is absoluut het duurst, met een prijs van 593,71 euro.

Duurste iPad hoes; plaats 3

De iPad hoes van het merk Chanel is te vinden op de derde plaats, met een prijs van 1339,94 euro. Dit model heeft een mooie rits, waar op het lipje het logo van Chanel te vinden is. De originele naam van deze hoes is Mallette en cuir noir, wat letterlijk ‘zwart lederen koffer’ betekent.

Duurste iPad hoes; plaats 2

We zijn aangekomen bij de tweede plaats, waar we de Tod’s Alligator Skin iPad hoes vinden. Deze handgemaakte iPad hoes wordt vervaardigd in Italië. Voor deze iPad hoes wordt de meest hoogwaardige alligatorhuid ter wereld gebruikt. Deze hoesjes zijn te verkrijgen in de kleuren bruin, blauw en geelbruin. De kosten lopen niet zo hoog op als bij het duurste telefoonhoesje, waarvoor je driekwart miljoen euro betaalt, maar de prijs is niet misselijk. Voor deze iPad hoes betaal je 4222,32 euro.

Duurste iPad hoes; plaats 1

Op de eerste plaats kunnen we kennis maken met het werk van een designer van luxe goederen. DavidAugust Inc. maakt complete collecties luxe hoogstandjes van bijzondere materialen, zoals de handgestikte iPad hoes van alligatorhuid. Deze iPad hoesjes worden in Italië met de hand bewerkt, maar de DavidAugust Inc. zelf is gevestigd in het Amerikaanse Californië. Naast de iPad hoesjes worden er onder meer ook laptoptassen, brillenkokers, handtassen en portemonnees ontworpen op hetzelfde luxe level. Als je interesse hebt in een David August iPad hoes van alligatorleder, dan kun je rekenen op een totaalbedrag van 5951,86 euro!

PhoneGeek.nl is natuurlijk de webwinkel waar je altijd terecht kan voor een kwalitatief hoogwaardige, leuke of betrouwbare iPad hoes. Dergelijke hoesjes zijn er om de iPad goed te beschermen tegen diverse vormen van schade, en daarnaast geven ze het apparaat natuurlijk ook een andere uitstraling.

Heb je ooit een nog duurdere hoes voor de iPad op het internet of in de winkel gespot? Laat het ons dan weten in de reacties hieronder.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top