Maak kennis met VR via Durovis Dive 5 bril

De Durovis Dive 5 is een voordelige Virtual Reality bril en vormt een ideale kennismaking in een spectaculaire wereld van VR. Doordat de Dive 5 samenwerkt met je smartphone, kan je voor weinig geld een fantastische Virtual Reality bril in elkaar knutselen.

Wat is Virtual Reality nu precies?

Virtual Reality is tegenwoordig ontzettend populair. Het is in feite een volledig nieuwe wereld die je kan ontdekken met je ogen. Vergelijk het echter niet met een traditioneel scherm, want met een Virtual Reality bril kan je overal rondkijken en dankzij sensoren wordt het beeld automatisch aangepast. Denk maar aan bezoeken van een idyllisch landschap, een spannende videogame of zelfs een digitale rollercoaster: de mogelijkheden zijn onbeperkt en de Durovis Dive 5 kan het allemaal.

Hoe werkt de Durovis Dive 5 Virtual Reality bril?

Het principe van de Durovis Dive 5 Virtual Reality bril is eigenlijk vrij simpel, maar het product is ontzettend goed uitgewerkt. Doorgaans is het prijskaartje van VR brillen erg hoog, gelukkig Durovis bewijst dat het ook anders kan. De Dive 5 is namelijk een houder voor je smartphone met enkele unieke eigenschappen. Eerst en vooral zijn er lenzen in het systeem geïnstalleerd, zodat je een ware Virtual Reality ervaring voorgeschoteld krijgt. Aan de rechterkant van de Virtual Reality bril vinden we ook een klein magneetje terug, handig om te kunnen navigeren doorheen een applicatie. Alles gebeurt volledig handsfree: je hoeft geen kabeltjes te gebruiken en dankzij de headband hoef je de bril zelfs niet eens vast te houden.

De Durovis Dive 5 kenmerkt zich door enkele unieke meegeleverde programma’s. Je kan namelijk ook films en games vanop je PC streamen naar je smartphone met de virtual reality bril. Het merk heeft hiervoor gebruik gemaakt van een unieke technologie voor een hoge verbindingssnelheid zodat de ervaring uitermate meeslepend is. Nog een leuke extra: met een virtual reality bril zoals deze kan je ook naar hartenlust 3D filmpjes bekijken, net zoals in de cinema.

De Durovis Dive 5 Virtual Reality bril is een van de meest comfortabele VR oplossingen op de markt dankzij het flexibel nylon als bouwmateriaal: het zorgt voor een stevige grip maar een relatief licht gewicht. In de verpakking vinden we ook nog twee opberghoesjes zodat je de Durovis Virtual Reality bril veilig kan opbergen in stijl.

De Virtual Reality bril is compatibel met bijna elke smartphone

Het innovatieve product van Durovis ondersteunt een breed assortiment aan smartphones. Het besturingssysteem is helemaal niet van belang: zowel iOS (Apple), Android en Windows Phone bieden voldoende virtual reality applicaties aan. Dankzij het geïntegreerd magneetje werkt de Durovis Dive 5 ook met alle Google Cardboard applicaties. Voor de beste resultaten neem je best een smartphone met een scherm van bovengemiddelde resolutie. Verder is elke smartphone met een formaat tot 5 inch geschikt.

Kortom, de Durovis Dive 5 Virtual Reality bril is het paradepaardje van de mobiele virtual reality brillen. Een uitstekend ontwerp, erg veel functionaliteiten, grote compatibiliteit en veel unieke applicaties: beter kan haast niet. De bril biedt een indrukwekkend totaalpakketje aan en laat je toe om in een fenomenale wereld van Virtual Reality te duiken.

Geschikt voor:

Apple: iPhone 4iPhone 4SiPhone 5iPhone 5CiPhone 5SiPhone 6
Asus: Padfone S
HTC: Butterfly 2Evo 3dOneOne (M8)One miniOne SOne XOne X+SensationSensation XEVelocity 4G
Huawei: Ascend G 615Ascend P1Ascend P2Ascend P6Honor 6
LG: G2G3Optimus 3D Max (P720)Optimus 4X HD (P880)Optimus G (E975)Optimus G ProP940 Prada 3
Nexus: 45
Oppo: N3
Samsung: Aktiv SGalaxy Ace 3Galaxy AlphaGalaxy BeamGalaxy S3Galaxy S3 MiniGalaxy S4Galaxy S4 ActiveGalaxy S4 MiniGalaxy S4 ZoomGalaxy S5 Mini
Sony: Xperia SXperia SPXperia TXperia Z2Xperia Z3
Wiko: Highway
Xiaomi: Hongmi 1SMi 3Mi 4
ZTE: Nubia Z5SRedbull V5 V9180
iOcean: X7

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top