Voorkom schermschade met screenprotectors

Een screenprotector is een doorzichtig velletje dat je over het scherm van je telefoon of tablet aanbrengt. Dit plakkende velletje biedt extra bescherming aan het touchscreen van je toestel, zodat ook deze krasvrij blijft tijdens het gebruik.

Voordelen van een screenprotector

Een screenprotector is ideaal als je het scherm van je toestel als nieuw wilt houden. Je kunt de screenprotector direct op het touchscreen aanbrengen, waarna deze een beschermende laag over het scherm vormt. Het velletje is zo dun dat de besturing van je toestel niet belemmerd wordt door het velletje, maar deze is wel dik genoeg om alle krasjes op te vangen. Als er krassen op je scherm ontstaan, dan blijven deze als het ware steken op de screenprotector en drukken deze niet door in het touchscreen. Als je de screenprotector weer verwijdert, dan is je touchscreen nog als nieuw.

De screenprotector goed aanbrengen

Een screenprotector valt niet op als je deze goed aanbrengt. Luchtbelletjes of stofjes en vuiltjes onder het velletje zorgen wel voor hinder. Daarom is het belangrijk dat je het velletje goed aanbrengt. Met een goed stappenplan zorg je ervoor dat je op de juiste wijze te werk gaat. Volg de volgende stappen en je profiteert van een geweldige bescherming van je touchscreen zonder er hinder van de ondervinden:

Stap 1: Maak het touchscreen schoon met het bijgeleverde doekje.

Stap 2: Gebruik een stukje plakband om ook de kleinste stofjes te verwijderen.

Stap 3: Plak eerst een hoekje van de screenprotector en laat de rest over het scherm vallen.

Stap 4: Druk eventuele luchtbelletjes naar de randen van je toestel.

Stap 5: Trek voorzichtig het tweede laagje van de screenprotector af.

Je toestel optimaal beschermen

Door een screenprotector te combineren met een telefoonhoesje zorg je gemakkelijk voor een optimale bescherming van je hele toestel. Je kunt deze zonder problemen gebruiken zoals je gewend bent, en als je het hoesje en de screenprotector verwijdert is je toestel nog steeds als nieuw. Uiteraard zijn er screen protectors speciaal voor specifieke modellen, zodat de screenprotector tot in het detail over het scherm en buttons valt.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top