Powerbanks: nooit meer een lege telefoon!

De powerbank is ideaal voor iedereen die met regelmaat onderweg is en moedeloos wordt van altijd lege batterijen. Met een powerbank hoef je geen last meer te hebben van een lege batterij. Het is niet meer nodig om telefoongesprekken, social media of bijvoorbeeld games op de smartphone te onderbreken omdat de batterij het af laat weten. Met de powerbank zijn batterijproblemen voorgoed verleden tijd!

Wat is een powerbank nu precies?

Een powerbank is eigenlijk een mobiele oplader die je overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt de powerbank van tevoren opladen en hebt zo altijd een externe batterij bij je. Diverse elektrische apparaten kunnen worden opgeladen met deze mobiele oplader. Ideaal voor onderweg, voor iedereen die lange dagen van huis is, voor op vakantie of gewoon om altijd als back-up bij je te hebben. Er zijn verschillende soorten mobiele opladers, welke geschikt zijn voor het opladen van onder meer smartphones, navigatiesystemen, tablets en laptops. Het is wel belangrijk bij je keuze te kijken naar de mAh. Wij hebben in onze blog 6 tips voor je om de batterij van je smartphone te besparen.

Wat wordt er bedoeld met mAh?

Een powerbank heeft een bepaalde mAh, dat staat voor Milliampère-hour. Eigenlijk geeft de waarde mAh in uren aan hoe lang de batterij een bepaalde hoeveelheid stroom af kan geven. Wanneer er meer stroom moet worden geleverd, dan is de batterij ook sneller leeg. Dit klinkt allemaal wellicht wat ingewikkeld, dus we zullen het wat makkelijker maken met een voorbeeld. Stel dat je gebruik maakt van een 5600 mAh powerbank voor het opladen van een iPhone. De iPhone verbruikt 1000 mA. Dit betekent dat de batterij in dit geval na 5,6 uur leeg is (5600 mAh tegoed gedeeld door 1000 mA verbruik). Stel dat je nu een iPhone 5 in je bezit hebt en je weet dat deze 1440 Milliampère per uur (mAh) verbruikt. Dan kun je deze dus bijna vier keer opladen met een 5600 mAh mobiele oplader (5600 mAh gedeeld door 1440 mAh = 3,8).

Diverse soorten powerbanks kopen

Op het internet vind je diverse handige en trendy gekleurde powerbanks. Ga voor een powerbank met 2.600 mAh, 4.000 mAh, 10.000 mAh of zelfs 20.000 mAh. Wij bieden je altijd een powerbank die bij je past, tegen een voordelige prijs. Uiteraard staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit en de optimale duurzaamheid van al onze producten. Bekijk ons brede assortiment mobiele opladers en kies jouw ideale mobiele oplader. Zo hoef je nooit meer te vrezen voor een lege batterij op een verkeerd moment!

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top