koptelefoon ingang dust plug stofkapje

Dust plugs houden je telefoon stofvrij

Een stofkapje, ook wel een dust plug genoemd, is een accessoire voor iedere telefoon of tablet. Op de eerste plaats is een stofkapje natuurlijk bedoeld om stof en andere kleine vuiltjes uit je telefoon te houden, zodat stof op den duur niet voor problemen met je toestel kan zorgen. Toch worden stofkapjes niet alleen gebruikt om stof buiten te houden. Door de leuke ontwerpen wordt de dust plug ook zeker als trendy telefoonaccessoire gebruikt.

Bescherm je telefoon op een leuke manier

De ingang voor je hoofdtelefoon is vrij groot en dit betekent dat stofjes, zand en ander klein vuil gemakkelijk via deze opening de telefoon in kan dringen. Dit is erg vervelend en kan op den duur problemen gaan veroorzaken, ook als je je telefoon verder goed schoon houdt. Met een stofkapje voorkom je op een leuke manier dat er vuiltjes in je toestel terechtkomen.

Het stofkapje sluit de opening volledig af, zodat zelfs het kleinste vuil geen mogelijkheid heeft om in de telefoon terecht te komen. Dat maakt de dust plug tot een geweldige accessoire. Door de ontwerpen van deze accessoire wordt je telefoon direct trendy. Er zijn talloze ontwerpen zoals diamantjes, dieren en minimalistisch.

dust plug iphone

Een breed assortiment dust plugs

Het stofkapje is een telefoon accessoire die je eigenlijk altijd wel kunt gebruiken, of je nu veel in stoffige ruimten bent of niet. Overal is wel stof aanwezig, in meer of mindere mate, en dit komt hoe dan ook in de telefoon terecht. Door de dust plug te gebruiken geniet je  van een stukje extra bescherming van je toestel. Voor iedereen is er wel een leuke dust plug te vinden, of je nu houdt van schattig, stoer, trendy of eenvoudig.

Op websites zoals Aliexpress vind je tientallen ontwerpen. Heb je een leuk stofkapje gevonden in het assortiment? Je bestelt en betaalt gemakkelijk, snel en vertrouwd online. De verkopers brengen meestal geen verzendkosten in rekening en leveren binnen enkele weken uit eigen voorraad. Je moet iets langer wachten, maar betaalt bijna niets voor deze leuke accessoires.

Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaalde dust plug? Neem dan vrijblijvend contact op met onze redactie.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top