Ekster IPhone case

Check deze Ekster iPhone Case

Ben je de trotse bezitter van een iPhone 6,7 of 8? Dan hebben wij de beste manier gevonden om je telefoon te beschermen. De Ekster iPhone Case is strak, minimalistisch, toch heel stijlvol en is verkrijgbaar in prachtige kleuren. Zo heb je niet alleen een heel mooi hoesje, maar ook een handig hoesje, want je kunt ook een pasje en wat losgeld kwijt in de Ekster iPhone Case.

Minimalistisch design van de Ekster Phone Case

Voor het maken van de Ekster iPhone Case is gebruik gemaakt van alleen het best verkrijgbare leder in Europa, dat afkomstig is uit Duitsland en Nederland. Deze kwaliteit kun je zien en voelen. En omdat de hoesjes stuk voor stuk handgemaakt zijn ben je verzekerd van vakmanschap, klasse maar ook duurzaamheid. Het hoesje ziet er ook nog eens heel modern en strak uit. De Ekster iPhone Cases zijn klein, hebben een minimalistisch design en voelen licht aan. Het leer waar de hoesjes van zijn gemaakt is volledig duurzaam en wordt met de tijd alleen maar mooier. Je hoeft dus niet bang te zijn voor snelle slijtage.

Ekster IPhone case

Ekster Phone Case in diverse kleuren

De Ekster iPhone Case is dus ideaal voor mensen die gewoon een simpel maar sterk hoesje willen, zonder te veel poespas. Het hoesje is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren: Classic Brown, Nappa Black, Roma Cognac en Steel Blue. De kleuren zijn stuk voor stuk vol en natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit. Online kun je gemakkelijk bekijken welke kleur jij het mooist vindt. Het hoesje past naadloos om je telefoon heen en zal hem dan ook beschermen wanneer je hem laat vallen. De bescherming voor je beeldscherm is dan ook een van de redenen waarom je de Ekster iPhone Case echt moet hebben!

De extra functies van de Ekster iPhone Case

Naast het feit dat het belangrijkste onderdeel, je iPhone, volledig beschermd is en perfect in de telefoonhoes past, heeft de Ekster iPhone Case nog meer voordelen. Zo kun je er in ieder geval een pasje en wat losgeld in kwijt. Welk pasje dat wordt, dat is aan jou: je bankpas, of toch je rijbewijs? Daarnaast zit er een reset pin op en zit er een slotje voor je simkaart ingebouwd, zodat je beschermt is tegen diefstal. De Ekster iPhone Case kent alleen maar voordelen!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top