Makkelijk selfies maken met de selfiestick

De selfie stick maakt het maken van selfies nog leuker! De selfie stick behoort absoluut tot de nieuwste trends waar je echt heel blij van wordt! Tegenwoordig maken we eigenlijk allemaal wel selfies, gewoon omdat het erg leuk is. We maken selfies in de bus, in de natuur, in winkels en zelfs als we aan het werk zijn of op school zitten. Dat betekent dat we ook allemaal al eens ervaren hebben hoe lastig het kan zijn om een selfie te maken waar ook nog iets anders op moet staan, of bijvoorbeeld waar je hele nieuwe outfit op moet staan. Je armen zijn eigenlijk net te kort om alles op de foto te krijgen. Hier biedt de selfie stick de oplossing!

Wat is nu eigenlijk een selfie stick?

Een selfie stick kun je eigenlijk het beste zien als een verlengstuk van je arm. Als je arm te kort is om alles op de foto te krijgen, dan zorgt de selfie stick ervoor dat je net even wat meer afstand kan nemen. Je plaatst je telefoon op de stick en zo ontstaat er de gewenste afstand tussen jou en je telefoon. Een selfie stick zorgt ervoor dat je met alle gemak een groter oppervlak op de foto zet; of je nu zelf op de foto wilt met een bezienswaardigheid op de achtergrond of bijvoorbeeld met een grotere groep op de foto wilt zonder dat er iemand weggelaten moet worden om de foto te maken.

Hoe gebruik je de selfie stick?

Selfie sticks worden ook wel fotostokken of monopods genoemd. De selfie stick is ingeschoven zeer compact, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. Als je de selfie stick wilt gebruiken, dan klik je je telefoon gemakkelijk op de selfie stick. Vervolgens kun je de selfie stick uitschuiven tot een aanzienlijke lengte, zodat je tot wel bijna een meter extra ruimte hebt. Je kunt nu natuurlijk niet meer bij de button om de foto daadwerkelijk te maken. Je kunt je toestel instellen op het maken van een foto met een zelfontspanner, maar er zijn ook diverse apps in de AppStore te vinden die ideaal zijn voor het maken van selfies met een selfie stick.

Maak te gekke selfies met de selfie stick

Het is heel gemakkelijk om de meest unieke selfies te maken met een selfie stick. Zo kun je de selfie vanaf boven je hoofd maken terwijl je aan een diepe afgrond staat, zodat je op de selfie als het ware boven de diepte hangt. Dit is natuurlijk nog slechts een voorbeeld, want met de selfie stick kun je echt de meest gekke, bizarre, enge, bijzondere en vooral unieke selfies maken. Probeer het zelf, met jouw eigen selfie stick!

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top