Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Cover

De liefhebbers van Samsung tabs kunnen inmiddels al zo’n twee jaar gebruik maken van de fijne Samsung Galaxy Tab 3 7.0. Helaas hebben velen ook in deze periode ervaren dat een ongelukje in een klein hoekje zit, en dat een tab relatief kwetsbaar is. Door gebruik te maken van een hoogwaardige Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes kun je jezelf een hoop ellende besparen. De optimale bescherming van de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes zorgt ervoor dat je toestel er als nieuw uit blijft zien, en dat deze ook zeker als nieuw blijft werken. Zowel de behuizing als de interne techniek wordt uitstekend beschermd tegen schade, met een Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes van PhoneGeek.nl.

Een luxe Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes voor professionals

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 is een tablet die niet alleen gebruikt wordt voor prive doeleinden, maar ook zeker in het zakenleven een belangrijke rol speelt. Deze tablet biedt zoveel mogelijkheden binnen een gebruiksvriendelijke en snelle oplossing, dat deze voor velen in de zakenwereld een echte musthave vormt. Echter, als professional moet je representatief voor de dag komen. Dit betekent dat je er netjes uit moet zien, maar natuurlijk ook dat je accessoires net zo professioneel moeten ogen als jij zelf. Daar heeft PhoneGeek.nl zeker aan gedacht bij het samenstellen van het assortiment. Je kunt bij ons een Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes bestellen die perfect past bij jouw business look. Elke luxe Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes heeft een nette, duurzame en representatieve uitstraling. Uiteraard brengen deze hoezen geen schade toe aan het comfortabele gebruiksgemak van de Samsung Galaxy Tab 3 7.0.

Wat beschermt de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes?

Om je goed te laten zien wat de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes nu precies beschermt is het nodig om wat moderne kenmerken van deze tab te belichten. De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 heeft een 7 inch capacitief multitouch LCD beeldscherm met een resolutie van 1024×600. Het toestel heeft een dikte van 9,9mm, een hoogte van 111,1mm en een breedte van 188mm. De tablet werkt op Google Android 4.1, heeft twee goede camera’s van respectievelijk 3 en 1,3MP, een opslagcapaciteit van 8GB en een Led Edge Lit backlight. Dit zijn slechts enkele highlights van de tablet, maar het maakt ook op dit niveau al duidelijk dat deze topper van Samsung genoeg heeft om te beschermen met een Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes. De speciale Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes is ontworpen om alle unieke kenmerken van deze tablet goed te beschermen tegen de meest uiteenlopende vormen van impact. Bekijk het online assortiment en kies jouw favoriete Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top