Samsung Galaxy Tab s4

“Samsung introduceert Tab S4 tijdens IFA 2018”

De Samsung Galaxy Tab S4, de nieuwe tablet van de Koreaanse fabrikant, wordt waarschijnlijk eind augustus geïntroduceerd. Samsung zal naar verwachting de tablet aankondigen op de IFA in Berlijn. Dat meldt een Chinese bron.

Specificaties gelekt

De specificaties van de Samsung Galaxy Tab S4 zijn al gelekt. Een Chinese bron schreef op de Chinese variant van Twitter, Weibo, al te weten dat de variant wordt voorzien van een irisscanner. Met de scanner kan het apparaat ontgrendeld worden. Daarnaast biedt het ook ondersteuning voor Samsung Dex, zodat de tablet als computer gebruikt kan worden.

In de lijn der verwachting ligt ook dat de tablet een recente versie van Android draait. De tablet draaide op een demo-model op Samsung Experience 9.5, maar het is nog niet duidelijk welke Android-versie daarbij hoort. Het gaat waarschijnlijk om Android 8.1.

Kleuren

De kleuren van de Tab S4 blijven vrij standaard: zwart en grijs. Dat betekent dat Samsung op dit gebied de strijd nog niet aangaat met Apple, die haar iPads ook in het goud aanbiedt. De voorganger van de S4 – de S3 – was eerder beschikbaar in het zwart en zilver. Of zilver en grijs in deze dezelfde kleur zijn, is de vraag.

Verwachtingen

Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy Tab S4 wordt voorzien van een scherm met de beeldverhouding 16:10. Op een foto is te zien dat het toestel hele dikke randen rond het scherm heeft. Dat gaat tegen de huidige standaarden in, waarbij de bezels juist zoveel mogelijk worden weggewerkt.

Daarnaast komt er een virtuele thuisknop, die niet drukgevoelig is. Het apparaat werkt waarschijnlijk met een Qualcomm Snapdragon 835 als processor. De nieuwe tablet zal 4 gigabyte (GB) aan werkgeheugen aan boord hebben en tenminste 64GB aan interne opslagruimte. Naar verwachting kondigt Samsung de tablet tijdens de IFA in Berlijn aan. Dat zal eind augustus, begin september zijn.

Update: Samsung heeft de Tab S4 op 2 augustus aangekondigd, die te zien is op onderstaande afbeeldingen.

Samsung Galaxy Tab s4 functies

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top