Galaxy Tab S 10.5 Cover

Net als de Samsung Galaxy Tab S 8.4 heeft de Samsung Galaxy Tab S 10.5 ook de markt veroverd in 2014. Door het grotere scherm is deze tab een tikje duurder, maar het is de extra euro’s zeker waard. Als jij zo’n hypermodern snufje techniek in je bezit hebt, dan is het zeker aan te raden om een speciale Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes te gebruiken. Deze hoes zal je veel voordelen gaan bieden, zoals een unieke look van je tab, een enorm gebruiksgemak, comfort en natuurlijk een uitstekende bescherming van je Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Een trendy Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes voor iedereen

De Samsung Galaxy Tab S 10.5 wordt gebruikt door de meest uiteenlopende personen, van kinderen, studenten en jong volwassenen tot zakelijke professionals en trendy ouders. Dit betekent dat er ook meerdere mogelijkheden moeten zijn als het om de hoesjes gaat. We hebben immers niet allemaal dezelfde smaak. Bij PhoneGee.nl kun je altijd een Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes bestellen die goed bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een trendy en kleurrijk model, zoals rood of blauw, maar je kunt ook gaan voor de luxe kleuren, zoals grijs of wit, welke vooral ook zeer geschikt zijn voor de professionals met een representatieve uitstraling. Kortom, voor iedereen hebben wij de perfecte Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes in onze voorraad. Dit brengt ons bij het volgende voordeel. Omdat wij iedere Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes op voorraad hebben, heb je je aankoop altijd snel in huis.

Laat de Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes je toestel beschermen

De Samsung Galaxy Tab 10.5 heeft een prachtig groot 10,5 inch Super Amoled beeldscherm, met een 16:10 beeld en een resolutie van 2560×1600. Het toestel is 6,6mm dik, 247,3mm breed en 177,3mm hoog. Totaal heeft deze tab een gewicht van 465 gram zonder een Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes. Uiteraard heeft ook deze tab de fijne extra snufjes, zoals de vingerafdruk scanner en de bewegingssensor. Verder geniet je van een 3GB geheugengrootte, een 16GB opslagcapaciteit, een Google Android 4.4 besturingssysteem en twee uitstekende camera’s voor prachtige video’s, foto’s en natuurlijk selfies! Kortom, deze tab heeft veel dat beschermd moet worden tegen schade. Gelukkig biedt de Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes je alles wat je nodig hebt.

De Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes houdt je toestel nieuw

Met een kwalitatief hoogwaardige Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes van PhoneGeek.nl hoef je je geen zorgen meer te maken om de kleine ongelukjes die altijd wel voorkomen. De Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes beschermt zowel de buiten- als de binnenkant van je tab tegen schade wanneer je deze laat vallen of bijvoorbeeld ergens tegenaan stoot. Je toestel blijft lang als nieuw, zodat jij er extra lang van kunt genieten!

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top