iPad 4 Hoesjes

Heb jij een iPad 4, en wil je deze goed beschermen tegen zowel grote beschadigingen en kleine gebruikerssporen? Dan zijn er natuurlijk uitstekende tablethoesjes te verkrijgen voor deze drie topmodellen! Er zijn wel verschillen tussen de iPad 4, en hier moet je ook rekening mee houden met de aanschaf van een hoesje. De iPad 2 heeft namelijk een afwijkend formaat ten opzichte van de twee opvolgers. De afmetingen: iPad 2 is 241,2 x 185,7 x 8,8 millimeter, en de iPad 3 en 4 zijn 241,2 x 185,7 x 9,4 millimeter.

Deze twee laatste modellen zijn dus iets dikker. Juist omdat een hoesje uitsluitend goed kan beschermen wanneer deze perfect om het toestel past is het belangrijk een iPadhoesje aan te schaffen speciaal voor de iPad die jij hebt. Gelukkig heeft PhoneGeek voor iedere iPad passende hoesjes in het assortiment opgenomen.

Voorkom een haperend systeem met een tablet hoesje

iPads krijgen steeds meer inhoud, letterlijk en figuurlijk. Je kunt natuurlijk steeds weer net even meer met het nieuwste model, maar er komt ook letterlijk net even wat meer bij per model. Dit zie je ook aan het gewicht van de iPads. De iPad 2 weegt 613 gram, de iPad 3 weegt 652 gram en de iPad 4 weegt 662 gram. Hoe meer er in je iPad zit, zowel letterlijk als figuurlijk, hoe meer er natuurlijk te beschermen valt!

PhoneGeek heeft diverse hoesjes die je iPad 4 uitstekend beschermen. Op de eerste plaats kun je met een hoesje natuurlijk voorkomen dat het scherm kapot gaat en dat er barsten of krasjes komen in de behuizing. Daarnaast zijn de tablet hoesjes ook uitstekend om de interne kwaliteit van de iPad 4 te waarborgen. Stootjes en vallen hebben veel minder effect. Een kapot scherm kan overigens ook zorgen voor interne schade, waardoor je last kunt krijgen van een haperend systeem of gebreken in de algemene software. Deze ellende kun je allemaal voor zijn door te kiezen voor een mooi, leuk en kwalitatief hoogwaardig tablethoesje.

Een ruim aanbod hoesjes voor de iPad

PhoneGeek.nl heeft een ruim aanbod tablethoesjes voor de iPad 4. De hoogwaardige en duurzame kwaliteit van al deze hoesjes is een absolute garantie. Wij testen alle iPad hoesjes uitvoerig voordat wij deze presenteren in de webwinkel. Dit betekent dat ons assortiment uitsluitend bestaat uit betrouwbare hoesjes die doen waar zij voor bedoeld zijn, namelijk het optimaal beschermen van je iPad 4. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere hoesjes uit het assortiment, voor de meest uiteenlopende telefoons, tablets en iPods. Waar nodig hebben de beschermhoesjes uitsparingen voor buttons, en uiteraard wordt de camera in alle gevallen ook optimaal beschermd door het hoesje. Kortom, PhoneGeek.nl biedt je alles wat jouw tablet nodig heeft om deze mooi, goed werkend en van de beste kwaliteit te houden.

Onze service en kwaliteit

PhoneGeek.nl heeft als webwinkel het Qshops keurmerk, waardoor je alle zekerheid hebt dat je jouw hoesje bestelt in goed vertrouwen. Wij garanderen je een snelle levering uit eigen voorraad en een gratis verzending binnen Nederland. Wij zijn je graag van dienst met hoesjes die helemaal bij jou passen. Daarom kun je de meest verschillende beschermhoesjes vinden, met diverse kleuren, in tal van modellen en natuurlijk met leuke prints van vrijwel alle merken zoals Samsung, LG, Sony en Huawei. Bekijk het assortiment zelf en ontdek de mogelijkheden voor jouw toestel.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een hoesje voor je iPad 4 of een ander toestel? Onze vriendelijke klantenservice is zeven dagen per week telefonisch te bereiken. Tevens zijn wij bereikbaar via de mail, de chat en social media. Wij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top