telefoonsticker oneplus 3

Nieuwe look met Telefoon stickers

Telefoon stickers zijn een uitstekende keuze als je je telefoon goed wilt beschermen tegen de welbekende gebruikerssporen. Wie een telefoon intensief gebruikt – en dat doen we tegenwoordig eigenlijk allemaal – maakt voortdurend kleine beschadigingen. Deze beschadigingen zijn niet direct zichtbaar, zeker niet als het om kleine krasjes gaat, maar na verloop van tijd wordt het een wirwar aan kleine krasjes. Dat valt natuurlijk wel op, en is gewoonweg zonde! Met een telefoon sticker kun je gemakkelijk en op een leuke manier voorkomen dat er kleine krasjes op je smartphone ontstaan.

Telefoonstickers voor diverse modellen

Als je je telefoon goed wilt beschermen tegen gebruikerssporen en beschadigingen, dan kun je kiezen voor hoesjes, tasjes of bijvoorbeeld frontjes voor je toestel. De telefoonstickers zijn echter een hip alternatief voor een hoesje of case. Zo kun je het toestel beschermen, terwijl je het apparaat tegelijkertijd voorziet van een supertrendy uitstraling. Deze stickers zijn nu helemaal in en met zo’n sticker hoor je er helemaal bij.

telefoonsticker oneplus 3

Als je interesse hebt in een telefoon sticker, dan is het wel belangrijk dat je goed kijkt naar het merk en model waarvoor de skins te gebruiken zijn. Niet elk toestel is hetzelfde, en als je een telefoon sticker gebruikt voor jouw toestel die eigenlijk bedoeld is voor een ander toestel, dan bestaat het risico dat de telefoon sticker niet goed past. Bij wederverkopers kun je precies zien welke skins te gebruiken zijn voor welke modellen en merken telefoons. Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld de buttons goed in de speciaal gemaakte uitsparingen vallen.

Ze zijn onder meer beschikbaar voor de iPhone 4/4S, iPhone 5, Samsung Galaxy S2, S3 en S4. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed bij de nodige buttons van je telefoon kunt blijven komen. Daarom bestaat de telefoon stickers voor Samsung uit enkel een voor- en achterzijde, en bestaan de telefoon stickers voor iPhones uit voor- en achterzijde plus zijkant. Er zijn meerdere designs beschikbaar, zodat je helemaal kunt afgaan op je eigen smaak en voorkeur. Kies voor een mooie afbeelding, een trendy kleur of een abstracte opdruk in meerdere kleuren. Je kunt echt alle kanten op met de telefoon stickers.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top