iphone 8 kleuren

iPhone 7 en iPhone 8 worden goedkoper

Apple verlaagt de prijzen voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Dat komt doordat er nieuwe telefoons zijn aangekondigd die spoedig op de markt verschijnen. Een bijkomende voordeel: Nieuwe toestellen zorgen bij Apple vaak voor lagere prijzen voor de oudere toestellen.

Aankondiging iPhone XR, XS en XS Max

De prijzen van de toestellen werden aangepast na aanleiding van het Apple Event op 12 september. Daar werden de nieuwe iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR aangekondigd. Naast de toevoeging van de nieuwe telefoons aan de Apple Store verandert er dus meer, want de huidige toestellen veranderen van prijs. De nieuwe prijzen zijn in het voordeel van de consument.

Nieuwe prijzen eerdere modellen

De prijzen zijn als volgt aangepast:

 • iPhone 8 64GB: van 809 euro naar 689 euro
 • iPhone 8 256GB: van 979 euro naar 859 euro
 • iPhone 8 Plus 64GB: van 919 euro naar 799 euro
 • iPhone 8 Plus 256GB: van 1089 euro naar 969 euro
 • iPhone 7 32GB: van 639 euro naar 529 euro
 • iPhone 7 128GB: van 749 euro naar 639 euro
 • iPhone 7 Plus 32GB: van 779 euro naar 659 euro
 • iPhone 7 Plus 128GB: van 889 euro naar 769 euro
 • Nieuw of bestaand model kopen?

  De aanpassing van de prijs is goed nieuws voor Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuwe iPhone, maar niet per se het nieuwste model willen. De iPhone 8 Plus en iPhone 7 Plus kunnen nog zeker een hele tijd mee. Ze worden de komende jaren nog door Apple ondersteunt en de hardware is ook nog niet verouderd.

  iPhone 8 en iPhone 7

  Nadeel: de iPhone 6S, iPhone SE en iPhone X verdwijnen

  De aankondiging van de nieuwe telefoons en de prijsverlagingen van de bestaande telefoons brengen wel een nadeel met zich mee: Apple neemt afscheid van drie telefoons. De iPhone 6S, de iPhone SE en de iPhone X verdwijnen uit het assortiment.

  De iPhone X was een toestel dat tijdelijk te koop was, ter gelegenheid van het jubileum van de iPhone. Om niet te concurreren met de iPhone XR, haalt Apple de iPhone X nu uit de winkels. In plaats voor de iPhone X is de iPhone XS (Max) nu te koop. Sommige Nederlandse webwinkels bieden het toestel nog wel aan, maar dat is alleen zolang de voorraad strekt.

  Related Posts

  Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

  Back To Top