samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus krijgen nieuwe functies

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus krijgen waarschijnlijk nieuwe functies. Deze nieuwe functies zijn met name Super Slow Motion video en AR Emoji, aldus de geruchten die de ronde doen op Reddit en XDA Developers.

Functies van van de nieuwste Samsung telefoons

Super Slow Motion video en AR Emoji zijn functies die nu alleen nog voorbehouden zijn aan de nieuwste telefoons van Samsung: de Samsung Galaxy S9 en de Samsung Galaxy Note 9. In de nieuwste update komen deze functies ook beschikbaar voor andere toestellen.

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gaan de functies ook ondersteunen, valt te lezen op Reddit. Volgens een aantal gebruikers kunnen zij al gebruik maken van de functies, omdat zij de September security patch al binnen hebben. Met deze patch komen ook de nieuwe functies beschikbaar.

update galaxy s8

Uit een screenshot op Reddit blijkt dat de update 533,10 MB groot is. Gebruikers in Duitsland, Griekenland en de Verenigde Staten zouden de update al ontvangen hebben. De update werd voor het eerst ontvangen op een Europees Exynos-model. Meestal duurt het even voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Heb jij de update nog niet ontvangen? Dan kan het zijn dat je nog heel even moet wachten.

Wat is AR Emoji?

AR Emoji is een functie waarmee gebruikers hun eigen 3D emoji’s en gifs kunnen maken. Deze emoji’s en gifs worden vormgegeven aan de hand van hoe de gebruiker eruit ziet. Vervolgens kunnen ze gebruikt worden op sociale media en in berichten.

Wat is Super Slow Motion?

Super Slow Motion komt beschikbaar voor de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus. Daarmee kunnen gebruikers in 720p video’s schieten op wel 480 frames per seconde. Dat is minder dan de Super Slow Motion-functie op de Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus, die video’s kan schieten op 720p en op 960 frames per seconde.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top