Hoe belangrijk is het merk van je telefoon?

Vroeger was het heel belangrijk dat je allerlei dingen van de juiste merken had omdat je er anders niet bij hoorde.

Je merkt dat dit juist heel erg aan het veranderen is.

Het is nu juist heel slim om voor een goedkopere telefoon te gaan in plaats van veel te veel betalen voor een telefoon omdat het toevallig een duur merk is.

Wat zegt het merk van je telefoon tegenwoordig nog over jou als persoon?

Is een dure mobiele telefoon niet altijd automatisch beter?

De tijd dat dit zo was ligt inmiddels al ver in het verleden. Het is nu zeker niet meer automatisch zo dat een duurder toestel veel beter is. In heel veel gevallen betaal je een hele hoop alleen maar voor een naam van een merk op je mobiel!

Waarom zou je niet voor een mobiele telefoon van een bekend merk kiezen?

Ten eerste zou het ervoor zorgen dat de prijs een heel eind zou gaan zakken, tenminste als een heleboel mensen dit zouden doen. Als een bedrijf kan kiezen tussen veel verkopen of weinig verkopen, kiezen ze 9 van de 10 x voor veel: dan maar voor een lagere prijs. Mensen liggen nu in de rij voor telefoons van bepaalde merken, en houden zo zelf die hoge prijs in stand!

Wat zullen mensen over jou zeggen wanneer je een goedkope mobiele telefoon hebt?

Het is nu niet meer zo als vroeger, dat je beoordeelt wordt op de spullen die je hebt, en dat je zelfs uitgelachen word als je geen spullen van het juiste merk hebt.

Nu is het gelukkig juist cool om je eigen weg te kiezen, en je niet meer te laten beïnvloeden door je vrienden. Waarschijnlijk zullen veel van de mensen die zelf wel een telefoon van een duur merk hebben, zich afvragen waarom ze zelf niet zo slim zijn geweest dit te bedenken. Je zult waarschijnlijk kunnen rekenen op veel respect doordat jij zo slim bent. Let maar eens op hoeveel van hen jouw voorbeeld zullen volgen!

Je moet natuurlijk helemaal zelf weten welke mobiele telefoon jij uitkiest, maar staar je niet blind op een merk! Er is nog zoveel meer te koop dan je nu misschien denkt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is goed om je heen te kijken. Of gebruik de mobiele telefoonvergelijker van Prijsvergelijken.nl waarin je kan aanvinken wat jij belangrijk vindt. Je hebt jouw beste deal zo gevonden. Zeg nou zelf: als je er hetzelfde mee kunt dan kiest iedereen toch voor een goedkoop toestel, of niet soms?

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top