Zet jezelf in de spotlight met een Lumdoo telefoonhoesje!

Vind jij het ook zo moeilijk om nieuwe contacten te maken? Weet je niet hoe je iemand moet aanspreken in een bar of club? Of ben je hees na een avondje stappen omdat je steeds moet brullen om boven de muziek uit te komen?

Herken je jezelf in een van deze zaken of ben je gewoon helemaal gek op nieuwe gadgets, dan zijn de kleurrijke Lumdoo telefoonhoesjes echt iets voor jou. Dankzij hun unieke lichtgevende cover geven ze je de kans om op een aparte en leuke manier te communiceren met je vrienden of nieuwe contacten te leggen. Lumdoo telefoonhoesjes (verkrijgbaar voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus) geven een totaal nieuwe betekenis aan communicatie met je telefoon.

Speel met licht

Lumdoo telefoonhoesjes zijn de manier bij uitstek om te communiceren of op een originele manier de aandacht te trekken. Het principe is zowel geniaal als eenvoudig. Elke Lumdoo telefoonhoesje is voorzien van een kleurrijke cover die opgeladen wordt door zonlicht. Een half uurtje in de zon staat al garant voor zes uur plezier. Wanneer het telefoonhoesje klaar is, kun je, met behulp van een bijgeleverde pen, boodschappen schrijven die oplichten in het donker. Deze boodschappen kunnen teksten zijn, maar evengoed gebruik je pictogrammen of tekeningen om jezelf uit te drukken. Ideaal wanneer je in een donkere club wil laten weten dat je even om een drankje gaat. Of om het meisje of jongen van je dromen subtiel een hint te geven. Eens je met de Lumdoo telefoonhoesjes aan de slag gaat, kun je er niet meer genoeg van krijgen.

Functionaliteit in een trendy jasje

Vanzelfsprekend is het in de eerste plaats de functionaliteit die het Lumdoo telefoonhoesje zo aantrekkelijk maakt, maar er is meer. De ontwerpers hebben ook de nodige aandacht gegeven aan het design van de telefoonhoesjes. Zo zijn er maar liefst 18 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een sober grijs of donkerblauw dat bij nagenoeg je volledige garderobe past of een extravagant geel, roze of rood om trendy voor de dag te komen. Hou je ervan om je gadgets af te stemmen op je outfit, dan is het leuk om verschillende Lumdoo telefoonhoesjes te hebben. Zo kun je steeds het telefoonhoesje kiezen dat helemaal bij je past.Behalve het kleurrijke deel van de telefoonhoesjes vind je nog een witte of zwarte basiskleur. De telefoonhoesjes zijn eenvoudig van snit en passen perfect om je telefoon. Ze zijn licht, nemen niet veel plek in en ogen stijlvol.

Ben jij klaar om een echte trendsetter te zijn? De Lumdoo telefoonhoesjes zijn nu verkrijgbaar voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top