iphone 7 waterschade nat

Smartphone trends van 2018

Anno 2018 kunnen we niet meer zonder smartphones, tablets en computers. De marktleiders op dit gebied overtreffen zichzelf én de concurrent steeds weer om aan diverse verwachtingen te voldoen. Waar eerder een telefoon goed was voor een sms’je of om te bellen is het inmiddels een verkleinde versie van een laptop. Met de huidige smartphone is surfen op het internet erg eenvoudig, navigeren naar onbekende bestemmingen of trendy games spelen makkelijk gemaakt. Om de beste smartphone aan te schaffen zijn er dan ook diverse mogelijkheden voor het vergelijken en kopen van de nieuwste smartphone. Maar wat waren nou de smartphone trends van 2018?

Stof en waterdicht

Sinds de lancering van de nieuwste telefoons begin 2018 was stof- en waterdichtheid een belangrijke ranking factor. Bij diverse telefoons zag je in de afgelopen jaren al regelmatig een IP67 of IP68 certificering. Dit betekent dat het toestel stofdicht is en tot zeker 30 minuten lang onder water kan blijven bij maximaal 1,5 meter diepte. Een waterdichte telefoon heeft dan ook zeker veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlandse klimaat (relatief veel regen) of door een veelvoorkomend ongeluk, de mobiel in het toilet laten vallen. In 2018 is een waterdichte telefoon zeker een must op de smartphone markt.

iphone 7 waterschade nat

Selfie camera’s

Het is steeds belangrijker om een smartphone te hebben voorzien van een goede selfie camera. De selfie camera wordt veel gebruikt en niet alleen voor het maken van foto’s. FaceTime gesprekken en zakelijke visuele gesprekken gaan gemakkelijk met de smartphone.

Edge screen

Met een Edge screen wordt de zijkant van je telefoon bedoeld. Deze functie maakt het mogelijk door met een vergrendeld scherm toegang te hebben tot diverse informatie. Lees het nieuws, bekijk gemiste oproepen en berichtmeldingen eenvoudig op het Edge screen. Door de handgreep van het Edge-venster te slepen naar het midden van je scherm krijg je toegang tot deze mogelijkheden.

Naast deze trends en natuurlijk nog veel meer trends van 2018, is en blijft het essentieel dat je mobiel volledig functioneert. Toch is het een veelvoorkomend probleem dat het scherm van de iPhone of Samsung kapot gaat. Vele mensen laten een mobiel vallen en hebben vervolgens diverse barsten en krassen in het scherm. Het is dan mogelijk om een nieuw toestel te kopen maar het is ook mogelijk om een iPhone te repareren zodat je nog jaren profijt hebt van hetzelfde toestel. Laat daarom binnen 30 minuten tijd op een zorgvuldige manier je iPhone repareren. Plan nu online een afspraak in bij iPhone Repair Twente.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top