Samsung Galaxy J4+

Samsung introduceert Galaxy J4+ en Galaxy J6+

Samsung komt met twee nieuwe smartphones: de Samsung Galaxy J6+ en de Samsung Galaxy J4+. Deze twee toestellen lijken in grote lijnen op elkaar en krijgen een 6 inch lcd-scherm. Daarnaast zijn ze voorzien van een vingerafdrukscanner en draait de J4+ op een 1.4GHz quad-core processor.

Vingerafdrukscanner aan de zijkant en dubbele camera

Op de Indiase website van Samsung valt te lezen dat beide toestellen een vingerafdrukscanner op de zijkant krijgen. Dat is opvallend, want meestal zit de vingerafdrukscanner op de achterkant, of zoals Apple kortstondig deed, in de thuisknop. Bij Oneplus toestellen zit de scanner ook in de homeknop. De achterkant wordt voorzien van een dubbele camera. Deze camera krijgt een resolutie van 13 megapixels.

achterzijde Galaxy J4+ en Galaxy J6+

Specificaties Galaxy J4+ en J6+

Volgens een Nederlandse webwinkel staat op de specificatielijst dat beide toestellen een Snapdragon 450-soc krijgen. De J6+ krijgt waarschijnlijk een hoger geklokte variant. De J6+ ondersteunt Bluetooth 4.2, terwijl de J4+ versie 4.1 gaat draaien.

De telefoons zullen worden voorzien van een batterij van 3300 mAh. De maximale schermresolutie wordt 1480×720 pixels. De toestellen draaien op Android 8.1, hebben 32 GB aan opslag minimaal 2GB werkgeheugen. De J6+ krijgt meer werkgeheugen: 3 GB RAM.

De toestellen hebben de afmetingen 161×76,7×7,9mm en wegen 178 gram. Waarschijnlijk beschikken ze niet over een usb-c-aansluiting. Wel blijft de 3,5mm-jack beschikbaar. Deze audiopoort wordt al op een aantal toestellen verwijderd.

Binnenkort in de verkoop

Wanneer de Samsung Galaxy J6+ en de Samsung Galaxy J4+ beschikbaar komen, is nog niet bekend. Een Nederlandse webwinkel zegt dat ze ‘binnenkort’ in de verkoop gaan. De telefoons ondersteunen beiden dual sim. De J6+ kost naar verluidt 239 euro, terwijl de J4+ voor 189 euro over de toonbank gaat.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top