Samsung Galaxy Core Hoesje

De Samsung Galaxy Core is een zogenaamde budget smartphone van Samsung. Dit wil zeggen dat deze smartphone in aanschaf relatief goedkoop is. Toch heeft dit toestel je zeker veel te bieden, en het is het zeker waard om de Samsung Galaxy Core te beschermen met een telefoonhoesje. Door jouw smartphone van een kwalitatief hoogwaardig hoesje te voorzien, ben je gemakkelijk in staat je toestel lang als nieuw te houden. Dat wil toch iedereen?

Verschillende soorten Samsung Galaxy Core hoesjes

De Samsung Galaxy Core is een speels toestel met mooie ronde vormen. Het toestel heeft een 4,3 inch LCD scherm en Google Android 4.1 als besturingssysteem. De telefoon is 129,3 millimeter lang, 67,6 millimeter breed, 8,95 millimeter dik en weegt, zonder hoesje, 124 gram. De smartphonehoesjes van PhoneGeek, welke speciaal voor de Samsung Galaxy Core zijn ontworpen, omsluiten het design met de moderne rondingen tot op de millimeter af, zodat je van een meer dan goede bescherming geniet. Uiteraard zijn er verschillende modellen, kleuren en designs mogelijk binnen het assortiment Samsung Galaxy Core hoesjes.

PhoneGeek.nl is zich er als geen ander bewust van dat de uitstraling van de telefoon voor veel mensen erg belangrijk is. Het is niet de bedoeling dat een Samsung Galaxy Core hoesje ervoor zorgt dat jouw mooie toestel er ineens heel saai of gewoontjes uitziet. Integendeel! Met een een Samsung Galaxy Core hoesje moet je ervoor kunnen zorgen dat jouw toestel uniek en opvallend is. Daar helpen wij graag aan mee. Wij hebben een breed assortiment Samsung Galaxy Core hoesjes voor je samengesteld.

Zoek jij naar een Samsung Galaxy Core hoesje dat niet direct té opvallend is, omdat je jouw toestel ook gebruikt op je werk, waar je een representatieve indruk moet maken? Dan hebben we voor jou bijvoorbeeld het kunstlederen Samsung Galaxy Core hoesje die zorgt voor een uitstekende bescherming van je toestel, terwijl je telefoon er direct ook heel zakelijk uitziet.

Waarom je Samsung Galaxy Core hoesje bestellen bij PhoneGeek.nl?

Bij PhoneGeek.nl bestel je de beste telefoonhoesjes tegen een fijne prijs. Dat betekent dat je bij ons altijd profiteert van een aangename prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden we je uiteraard ook een uitstekende service, met de mogelijkheid vrijblijvend contact op te nemen via de chat, social media, telefoon en mail. Onze klantenservice staat zeven dagen per week voor je klaar!

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top