Samsung Galaxy A3 Hoesjes

De Samsung Galaxy A3 hoesjes zijn natuurlijk ook in meerdere designs terug te vinden in het ruime assortiment van PhoneGeek.nl. Zodra er een nieuw model smartphone op de markt komt, gaan wij direct aan de slag om er de leukste en beste hoesjes voor te vinden. Ondanks dat de Galaxy A3 nog niet heel erg lang bestaat hebben wij dus al een aardig aanbod aan kwalitatief hoogwaardige Samsung Galaxy A3 hoesjes voor je klaar staan. De Galaxy A3 werd tegelijk uitgebracht met diverse andere modellen van Samsung, waaronder de iets grotere Galaxy A5. Uiteraard kun je voor alle modellen trendy hoesjes bestellen.

De mooiste designs Samsung Galaxy A3 hoesjes

Natuurlijk zorgen wij er graag voor dat iedereen bij ons een geschikt hoesje kan vinden. Onder de Samsung Galaxy A3 hoesjes vind je de meest uiteenlopende designs. Zo hebben wij nette en luxe hoesjes voor iedereen die graag professioneel en representatief over wil komen, we hebben opvallende en zeer kleurrijke hoesjes voor iedereen die het liefst trendsettend bezig is en eigenlijk alles wat daar nog tussenin valt. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten bij ons de Samsung Galaxy A3 hoesjes kunnen vinden die hen het meest aanspreken. Juist daarom houden wij ons aanbod zo breed mogelijk.

Samsung Galaxy A3 hoesjes voor de beste bescherming

De Samsung Galaxy A3 is met een touchscreen van 4,5 inch net iets kleiner dan de Galaxy A5, maar dat betekent zeker niet dat dit toestel geen optimale bescherming verdient. Deze smartphone heeft je zeker meer dan veel te bieden, met bijvoorbeeld twee goede camera’s, een capacitief Super Amoled scherm, Google Android 4.4 besturingssysteem, 16GB opslagcapaciteit en 1,5GB geheugen. De Samsung Galaxy A3 hoesjes zijn speciaal voor dit model ontworpen, met een dikte van 6,9 millimeter, een hoogte van 130,1 millimeter en een breedte van 65,5 millimeter. Het barmodel heeft een gewicht van 110,3 gram. Doordat de Samsung Galaxy A3 hoesjes speciaal voor deze smartphone zijn gemaakt, zijn de hoesjes nauwsluitend. Dit betekent dat er geen loze ruimten in de hoes te vinden zijn, waardoor je smartphone daadwerkelijk de beste bescherming geniet.

Verschillende soorten Samsung Galaxy A3 hoesjes

Bij PhoneGeek.nl kun je terecht voor de meest uiteenlopende hoesjes voor diverse soorten smartphones en tablets. Ons assortiment is zeer uitgebreid en heeft voor iedereen de leukste producten. Als jij op zoek bent naar trendy Samsung Galaxy A3 hoesjes, dan kun je bij ons een keuze maken uit flip covers, hard cases en siliconen hoesjes. Bekijk ons aanbod Samsung Galaxy A3 hoesjes en je vindt zeker de modellen die perfect bij jou passen. Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top