iPhone 4 Hoesjes

Je iPhone 4 verdient natuurlijk een goede bescherming. PhoneGeek.nl biedt je een ruim assortiment iPhone 4 hoesjes voor jouw toestel, zodat je deze goed kunt beschermen tegen stootjes en vallen. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige iPhone 4 hoesjes zorg je er gemakkelijk voor dat het toestel niet snel beschadigt. Zo kun jij langer genieten van je toestel, en is deze nog aanzienlijk mooier als je deze ooit wilt verkopen. Kortom, iPhone 4 hoesjes bieden je diverse voordelen, en PhoneGeek.nl heeft voor iedereen passend iPhone 4 hoesjes in de webwinkel opgenomen.

Specificaties van de Apple iPhone 4

De iPhone 4 heeft een iOS besturingssysteem en een opslaggeheugen van minimaal 8GB. Het toestel biedt je vrijwel alle mogelijkheden van een reguliere zakcomputer, en eigenlijk nog veel meer dan dat. Je hebt je mail, je agenda en al je contacten voortdurend bij je. Natuurlijk kun je onderweg ook scherpe foto’s maken met de 8 megapixel camera, welke uiteraard ook goed beschermd wordt door het telefoonhoesje. iPhone 4 hoesjes zijn ook speciaal ontworpen om het 3,5 inch Retina scherm goed te beschermen tegen krassen en breuken als gevolg van een stoot of een val. Uiteraard is het belangrijk dat het hoesje de telefoon goed omsluit om een optimale bescherming te kunnen bieden. De iPhone 4 hoesjes hebben dan ook het juiste formaat om het toestel te omarmen. De Apple iPhone 4 is 58,6 mm breed, 115,2 mm hoog en 9,3 mm dik. Exclusief iPhone 4 hoesje weegt het toestel slechts 140 gram.

Soorten iPhone 4 hoesjes

PhoneGeek.nl heeft een groot aanbod iPhone 4 hoesjes voor je online staan. Op de eerste plaats is er een ruime keuze aan siliconen iPhone 4 hoesjes voor volwassenen en kinderen. Dit flexibele materiaal biedt een uitstekende bescherming tegen stoten en vallen. Daarnaast zijn deze iPhone 4 hoesjes duurzaam en beschikbaar in een diversiteit aan kleuren, modellen en figuren. Voor de liefhebbers zijn er ook hard case iPhone 4 hoesjes te bestellen. Als je kiest voor dit hoesje, dan kies je voor een moderne oplossing die goed aan te passen is op de persoonlijke smaak. De hard cases gaan lang mee en voorkomen effectief schade door de iPhone 4 te omsluiten vanaf de achterzijde.

Heb je liever een iPhone 4 hoesje dat zowel de achterzijde als de voorzijde van je iPhone beschermt? Dan zijn iPhone 4 hoesjes in de vorm van een flip case een goede keuze. Deze iPhone 4 hoesjes zijn er in diverse materialen en modellen. Je kunt je toestel zonder nadenken in je jaszak, je broekzak of je tas laten vallen, zonder je zorgen te maken dat het scherm bekrast raakt. Het iPhone 4 hoesje beschermt je toestel aan alle kanten.

Maak jij graag een luxe, elegante en opvallende indruk met je iPhone 4? Dan zijn de bling iPhone 4 hoesjes zeker iets voor jou. PhoneGeek.nl heeft een schitterend aanbod iPhone 4 hoesjes met unieke details, speciaal voor iedereen die van glitter en glamour houdt!

Bestel jouw iPhone 4 hoesjes

Je kunt jouw favoriete iPhone 4 hoesjes zeker vinden bij PhoneGeek.nl. Het aanbod is zo breed, dat er voor elk wat wils te bestellen is, of je nu houdt van eenvoudig, opvallend, neutraal of optimaal trendy. Zowel kinderen als volwassenen kunnen leuke iPhone 4 hoesjes bestellen dat bij het toestel past, en natuurlijk goed aansluit bij de persoonlijke voorkeuren.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top