iPhone 6 Plus Hoesjes

De iPhone 6 Plus is een toestel dat je uit alle macht wilt beschermen tegen beschadigingen, want wat is dit weer een fantastische telefoon van Apple! Gelukkig zijn er goede iPhone 6 Plus hoesjes te krijgen bij PhoneGeek.nl, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de goede werking en de goede looks van je supermoderne toestel!

Bescherm je telefoon met goede iPhone 6 Plus hoesjes

De iPhone 6 Plus heeft een iOS 8 besturingssysteem waar je werkelijk alle kanten mee op kunt. Je werkt lekker snel, of het nu om het checken van de mail gaat of om het bijhouden van al je contacten via social media. iPhone 6 Plus hoesjes nemen het grootste deel van schokken op zich, zodat deze de telefoon niet bereiken. Hierdoor verminder je aanzienlijk het risico op beschadigingen aan de software en het besturingssysteem. Het scherm is ook zeker de moeite waard om met een iPhone 6 Plus hoesje goed te behoeden tegen krassen, barsten en andere schade. De iPhone 6 Plus heeft een LCD touchscreen, capacitief, met multitouch. De schermresolutie is 1920 x 1280, full HD 1080p, en het scherm heeft een grootte van maar liefst 5,5 inch.

iPhone 6 Plus hoesjes met alle nodige uitsparingen

Alle iPhone 6 Plus hoesjes hebben uitsparingen voor buttons, openingen en de camera, zodat je je Apple toestel optimaal kunt blijven gebruiken in combinatie met de beschermhoes. Zo hoef je je iPhone 6 Plus niet uit het hoesje te halen om een mooie foto te maken met de enkele led flits, of om deze op te laden. De iPhone 6 Plus heeft twee camera’s, namelijk een 8 MP camera aan de achterzijde en een 1,2 MP camera aan de voorzijde. De optische stabilisatie, diafragma van 2,2 en de autofocus leveren je optimaal gemak op. De resolutie voor video-opname is tevens 1920 x 1080 (full HD 1080p).

Groter formaat van de iPhone 6 Plus hoesjes

De iPhone 6 Plus is een behoorlijk toestel, met een groot scherm om comfortabel mee aan de slag te kunnen. De iPhone 6 Plus hoesjes zijn uiteraard speciaal ontworpen voor dit grote barmodel, zodat je geen last hebt van loze ruimten in het hoesje of het verschuiven van het iPhone 6 Plus hoesje tijdens gebruik. De iPhone 6 Plus hoesjes passen tot op de millimeter goed om de iPhone 6 Plus, welke een afmeting heeft van 158,1 millimeter lang, 77,8 millimeter breed en 7,1 millimeter dik. Het totale gewicht, exclusief hoesje, bedraagt 172 gram.

Uiteraard heb je bij PhoneGeek.nl een ruime keuze aan iPhone 6 Plus hoesjes in diverse vormen, als de siliconen iPhone 6 Plus hoesjes, de hard case iPhone 6 Plus hoesjes en de flip cases. Er zijn opvallende iPhone 6 Plus hoesjes voor de echte trendsetters, maar er zijn natuurlijk ook nette en neutrale iPhone 6 Plus hoesjes voor de echte professionals.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top