iPad 2 Hoes

Heb jij een iPad 2, en wil je deze goed beschermen tegen zowel grote beschadigingen en kleine gebruikerssporen? Dan zijn er natuurlijk uitstekende iPad hoesjes te verkrijgen voor deze drie topmodellen! Er zijn wel verschillen tussen de iPad 2, en hier moet je ook rekening mee houden met de aanschaf van een iPad hoes. De iPad 2 heeft namelijk een afwijkend formaat ten opzichte van de twee opvolgers. De afmetingen: iPad 2 is 241,2 x 185,7 x 8,8 millimeter, en de iPad 3 en 4 zijn 241,2 x 185,7 x 9,4 millimeter.

Lessmeer

Deze twee laatste modellen zijn dus iets dikker. Juist omdat een iPad hoes uitsluitend goed kan beschermen wanneer deze perfect om het toestel past is het belangrijk een iPadhoesje aan te schaffen speciaal voor de iPad die jij hebt. Gelukkig heeft PhoneGeek voor iedere model passende iPad hoesjes in het assortiment opgenomen.

Voorkom een haperend systeem met een iPad hoes

iPads krijgen steeds meer inhoud, letterlijk en figuurlijk. Je kunt natuurlijk steeds weer net even meer met het nieuwste model, maar er komt ook letterlijk net even wat meer bij per model. Dit zie je ook aan het gewicht van de iPads. De iPad 2 weegt 613 gram, de iPad 3 weegt 652 gram en de iPad 4 weegt 662 gram. Hoe meer er in je iPad zit, zowel letterlijk als figuurlijk, hoe meer er natuurlijk te beschermen valt!

PhoneGeek heeft diverse iPad hoesjes die je iPad 2 uitstekend beschermen. Op de eerste plaats kun je met een iPad hoesje natuurlijk voorkomen dat het scherm kapot gaat en dat er barsten of krasjes komen in de behuizing. Daarnaast zijn de iPad hoesjes ook uitstekend om de interne kwaliteit van de iPad 2 te waarborgen. Stootjes en vallen hebben veel minder effect. Een kapot scherm kan overigens ook zorgen voor interne schade, waardoor je last kunt krijgen van een haperend systeem of gebreken in de algemene software. Deze ellende kun je allemaal voor zijn door te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige iPad hoes.

Een ruim aanbod iPad hoesjes

PhoneGeek.nl heeft een ruim aanbod iPad hoesjes voor de iPad 2. De hoogwaardige en duurzame kwaliteit van al deze iPad hoesjes is een absolute garantie. Wij testen alle iPad hoesjes uitvoerig voordat wij deze presenteren in de webwinkel. Dit betekent dat ons assortiment uitsluitend bestaat uit betrouwbare iPad hoesjes die doen waar zij voor bedoeld zijn, namelijk het optimaal beschermen van je iPad 2. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere hoesjes uit het assortiment, voor de meest uiteenlopende telefoons, tablets en iPods. Waar nodig hebben de iPad hoesjes uitsparingen voor buttons, en uiteraard wordt de camera in alle gevallen ook optimaal beschermd door het hoesje. Kortom, PhoneGeek.nl biedt je alles wat jouw tablet nodig heeft om deze mooi, goed werkend en van de beste kwaliteit te houden.

Lessminder

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top