iPad Air Cover

Een iPad Air cover is onmisbaar als jij je iPad als nieuw wilt houden. De iPad Air is toch wel de baas onder de tablets. Apple doet met deze iPad precies wat wij ervan verwachten; je kunt er werkelijk alles mee! De hoge kwaliteit van deze vijfde generatie iPads zorgt ervoor dat je er snel, gemakkelijk en vooral heel prettig mee werkt. Hoe zonde zou het zijn als een klein ongelukje ervoor zorgt dat je iPad Air beschadigd, of nog erger, kapot gaat? Een iPad Air cover helpt je deze narigheid te voorkomen, door het risico op beschadigingen aanzienlijk omlaag te brengen.

Een iPad Air cover sluit perfect aan

Je kunt je iPad Air natuurlijk hullen in een universele hoes voor 10 inch tablets. Echter, hier loop je direct tegen een probleem aan. Deze universele hoezen zijn gemaakt voor 10 / 10,1 inch tablets, en de iPad Air is een 9,7 inch tablet. Hierdoor gaat de tablet schuiven in de cover en bestaat het risico dat de tablet eruit valt. Een speciale iPad Air cover sluit dit risico uit. De iPad Air cover is speciaal ontworpen voor deze telg van Apple en juist daarom sluit deze perfect aan op het model, met een dikte van slechts 7,5 millimeter. De iPad Air cover omsluit je iPad als een tweede huid en zorgt daarmee voor een beschermlaag die optimaal schokken kan absorberen. Mocht er dan een ongelukje gebeuren, dan wordt er zoveel van de schok opgenomen door de iPad Air cover dat je iPad zelf er geen last van heeft.

Voorkom onnodige reparaties met de iPad Air cover

De iPad Air biedt je eindeloos veel mogelijkheden en dit is natuurlijk ideaal. Echter, er zit ook een nadeel aan. Het zorgt er namelijk voor dat je je iPad eigenlijk overal mee naartoe wilt nemen, en dit zorgt weer voor een verhoogd risico op schade. Je kunt de behuizing van je iPad natuurlijk vervangen door een nieuw exemplaar, en ook een kapot beeldscherm kan vakkundig worden vervangen. Helaas plakt hier wel een behoorlijk prijskaartje aan vast en dit bedrag had je zeker aan leukere dingen uit kunnen geven. Door gebruik te maken van de iPad Air cover kun je dit geld daadwerkelijk opmaken aan leuke dingen, want de iPad Air cover voorkomt onnodige reparaties als gevolg van een ongelukje met de iPad.

Personaliseer je iPad met een iPad cover

Met een iPad Air cover biedt je de beste bescherming aan je iPad, maar de iPad Air cover heeft natuurlijk nog een belangrijke functie. Deze is er ook om jouw iPad te personaliseren. PhoneGeek.nl heeft een ruim aanbod iPad Air hoesjes met opvallende designs. Je hebt alle mogelijkheid om je iPad Air cover aan te passen op jouw persoonlijke voorkeuren. Hou jij van lekker trendy, stoer en opvallend? Dan hebben wij de perfecte iPad Air cover voor jou! Hou jij meer van neutraal, professioneel en representatief? Ook dan kun je uitstekend binnen ons assortiment terecht voor een iPad Air cover. Laat je inspireren door ons brede aanbod en ontdek jouw favo iPad Air cover!

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top