fortnite android game

Fortnite en PUBG voor Android smartphones

Speel jij al Fortnite? Het is op dit moment – met meer dan 40 miljoen spelers – een van de populairste games ter wereld. Zelfs de grootste celebs ter wereld spelen het. Het is zo populair omdat het een heel simpel concept heeft: honderd spelers moeten met elkaar strijden tot er een speler, de winnaar dus, overblijft.

In het spel moet je jezelf wapenen, terwijl je omgevingen en gebouwen verkent. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het speelgebied steeds kleiner. Daardoor kom je sneller medespelers tegen en worden spelers gedwongen om met elkaar te strijden. PlayerUnknown’s BattleGround (PUBG) heeft eenzelfde soort concept.

Fortnite spelen op Android

Wie Fortnite wil spelen, kan dit nu ook op zijn of haar mobiele telefoon doen. Ontwikkelaar Epic Games heeft het spel namelijk uitgebracht voor Android. Het spel moet daarvoor wel op een omslachtige manier geïnstalleerd worden, want de app is namelijk niet te downloaden in de Play Store van Google.

Het spel is te downloaden door deze te zoeken op de website van Epic Games. De speler moet eerst een launcher downloaden. Tik op ‘Get started’ en daarna op ‘Download’. Open het apk-bestand en tik op ‘Installeren’. Geef toegang tot de smartphone door op ‘Instellingen’ te tikken en daarna bij ‘Toestaan van deze bron’ het schakelaartje over te halen. Tik daarna nog een keer op ‘installeren’. Het installeren kan vervolgens even duren: het spel is 1,88 GB groot.

Download: Fortnite

PUBG voor android

PUBG spelen op Android

PlayerUnknown’s Battle Ground (PUBG) zal fans van Fortnite ook aanspreken. Voor dit spel hoeven spelers gelukkig geen fratsen uit te halen om het te installeren. Dit spel is gewoon te vinden in de Google Play Store.

Op de Android smartphone is PUBG een volwaardige Battle Royale Game. Het werkt het best op een snelle internetverbinding en met Android 5.1.1 of hoger. Zorg ervoor dat de smartphone op z’n minst 2 gigabyte RAM heeft.

In het spel moeten 100 spelers landen om te strijden tot ze als laatste overblijven. Ondertussen vind je wapens, wagens en voorraad. Daarmee schakel je andere spelers tactisch uit. Word jij de laatste speler die overblijft?

Download: PUBG voor Android

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top