Samsung Galaxy S5 Mini Hoesjes

Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes zijn een goed idee! Dit toestel van Samsung heeft immers meer dan genoeg om te beschermen. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes de uitstraling van je toestel aantast. Sterker nog, met een hoesje geef je juist een boost aan de looks van de telefoon! Bij PhoneGeek.nl heb je een ruime keuze aan soorten, modellen en kleuren Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes, dus er zit altijd wel wat tussen die je direct aanspreken op jouw gevoel voor trendy accessoires.

Een hoesje dat de bescherming verhoogt

De Samsung Galaxy S5 Mini heeft een behuizing die de bescherming van de inhoud van het toestel al verhoogt. Dit levert als voordeel op dat het risico op interne schade aanzienlijk lager ligt als bij de meeste andere smartphones. De behuizing is spatwaterdicht en stootvast. Toch betekent dit helaas niet dat de smartphone in geen geval beschadigd kan raken. Bij een harde val kan de behuizing stuk gaan, waardoor de bescherming direct wegvalt, maar vervelender is het misschien nog wel dat het scherm kapot kan gaan, waardoor het toestel niet of slecht te besturen is. De behuizing beschermt het scherm immers niet. Hier heb je echt een hoesje voor nodig. Er zijn diverse Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes die ook een uitstekende bescherming bieden aan het scherm. Het scherm is 4,5 inch groot, heeft een schermresolutie van 1280 x 720 en is touchscreen van het type Super Amoled. Zo’n scherm verdient natuurlijk een goede protectie. Gelukkig kun je de standaard bescherming van het toestel versterken en uitbreiden met een goed hoesje dat ook het scherm meepakt.

Perfect passende Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes

De hoesjes zijn speciaal ontworpen voor het moderne barmodel van de Samsung Galaxy S5 Mini. Dit levert je uiteraard diverse voordelen op. Zo heb je geen last van het verschuiven van het beschermhoesje en voel je eigenlijk niet eens dat je een telefoonhoesje gebruikt. De Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes omsluiten de smartphone nauwkeurig. De Samsung Galaxy S5 Mini is 131,1 millimeter lang, 64,8 millimeter breed en 9,1 millimeter dik. Op basis van deze afmetingen zijn de hoesjes ontworpen. Zonder hoesje weegt het toestel 120 gram. Doordat de Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes over het algemeen lichtgewicht zijn, zal je ook bijzonder weinig merken van het extra gewicht. Uiteraard hebben de Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes uitsparingen voor alle openingen en buttons, evenals voor de beide camera’s. Voor je unieke selfies maak je gebruik van de camera aan de voorzijde, 2,1 MP. Voor overige foto’s en video’s maak je gebruik van de 8 MP camera aan de achterzijde van de smartphone.

Alle voordelen van PhoneGeek.nl op een rij

Wij vinden het belangrijk dat jij altijd optimaal tevreden bent, over onze service, over de mogelijkheden en natuurlijk over onze Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes. Op de eerste plaats kun je altijd rekenen op een hoge kwaliteit en een uitstekende duurzaamheid van de Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes. Daarnaast zorgen wij voortdurend voor een breed aanbod met de nieuwste trends. Als je op een werkdag bestelt voor 17.00 uur, dan zorgen wij voor een verzending op dezelfde dag. Wij hebben alle Samsung Galaxy S5 Mini hoesjes op voorraad. Dit verzenden doen wij overigens volledig gratis binnen Nederland. Je kunt je hoesje afrekenen met een veilige betaalmethode, zoals iDeal, PayPal, AfterPay of Fashioncheque. Je kunt altijd contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top