Samsung Galaxy S3 Neo Hoesjes

Heb jij net een nieuwe Samsung Galaxy Neo S3 aangeschaft? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de nieuwheid van het toestel. Door gebruik te maken van Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes lukt dit zeker, want deze hoesjes zorgen ervoor dat je smartphone lang als nieuw blijft. PhoneGeek.nl heeft een leuk assortiment Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes voor je samengesteld met kwalitatief hoogwaardige hoesjes.

Perfect passende Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes

De Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes zijn speciaal gemaakt voor dit model van Samsung, dat hetzelfde formaat heeft als de Samsung Galaxy S3. Dit betekent dat het toestel 136,6 millimeter lang is, 70,7millimeter breed en 8,6 millimeter dik. Deze smartphone weegt (zonder hoesje) 132 gram. De mooi afgeronde hoeken geven de S3 Neo een speelse uitstraling. De Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes sluiten perfect aan op deze mooie vormgeving en de uitsparingen vallen uitstekend op hun plaats. Hierdoor schuift je toestel niet in het beschermhoesje en merk je eigenlijk niet eens dat er een hoesje om je smartphone zit.

Een optimale bescherming met de Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes

De Samsung Galaxy S3 Neo heeft veel te bieden. Deze smartphone heeft een camera voor van 1,9 MP en een camera achter van 8MP met autofocus. Je geniet van een capacitief multitouch Super Amoled touchscreen van 4,8 inch, met een schermresolutie van 1280 x 720 HD Ready. Met het Android 4.4 besturingssysteem werk je snel en prettig, terwijl de opslagcapaciteit van 16GB je meer dan voldoende mogelijkheden biedt. Kortom, deze smartphone heeft alles wat jij nodig hebt, en juist daarom is het ook zo belangrijk om dit goed te beschermen. De Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes zijn er om schokken van vallen en stoten op te vangen voordat deze doordringen in het toestel. Zo bescherm je je toestel aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde. Je voorkomt eenvoudig schade aan de behuizing of het scherm en ook de inhoud blijft goed werken. Ideaal voor iedereen!

Trendy Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes

PhoneGeek.nl houdt trends uit Azië nauwlettend in de gaten en haalt de leukste modellen als eerste in huis. Dit betekent dat je altijd een ruime keuze Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes hebt. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen een uitstekend hoesje voor de Samsung Galaxy S3 Neo is, of je nu houdt van aparte eyecatchers of juist van representatieve accessoires. In het assortiment kun jij altijd Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes vinden die perfect passen bij jouw imago. Zo heb je de keuze uit diverse flip covers, hard cases en siliconen hoesjes. Voor de liefhebber zijn er zelfs unieke telefoon stickers te bestellen voor deze smartphone.

Bestel je Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes bij PhoneGeek.nl

Als jij je Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes bij PhoneGeek.nl bestelt, dan profiteer je van tal van voordelen. Zo heb je altijd een ruime keuze uit trendy modellen, je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en je krijgt alle Samsung Galaxy S3 Neo hoesjes gratis thuisgestuurd. Wij leveren altijd vanuit eigen voorraad en als je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag vaak al in huis. Uiteraard kun je voor meer informatie en advies altijd contact opnemen met onze klantenservice, via de mail, telefoon of social media. Wij staan altijd graag voor je klaar.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top