Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Hoes

Een Samsung Galaxy Tab 3 is ideaal om mee te werken. Het grote scherm is gemakkelijk te besturen, waardoor je op goede snelheid spellen kunt spelen, je social media bij kunt houden, kunt mailen en nog veel meer. De Samsung Galaxy Tab 3 10,1″ is een tablet waar je veel mee kan. Juist daarom is het belangrijk deze goed te beschermen, met een speciale Samsung Galaxy Tab 3 hoes.

Een speciale Samsung Galaxy Tab 3 hoes

De Samsung Galaxy Tab 3 heeft een unieke bewegingssensor, een capacitief LCD multitouch scherm met een resolutie van 1280×800 en twee camera’s, 3MP achter en 1,3MP voor. De Samsung Galaxy Tab 3 hoes is speciaal gemaakt om al deze features optimaal te beschermen. Het voordeel van een op maat gemaakte beschermhoes voor dit apparaat is wel dat er uitsparingen zijn voor alle openingen. Met alle gemak maak je video’s, afbeeldingen en natuurlijk selfies. De Samsung Galaxy Tab 3 hoes beschermt het LCD touchscreen, zodat deze niet beschadigd raakt. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het scherm voortdurend goed en snel bestuurbaar blijft.

Optimaal gebruiksgemak van een Samsung Galaxy Tab 3 hoes

Je wilt je tablet altijd en overal gemakkelijk en snel kunnen gebruiken. Een Samsung Galaxy Tab 3 hoes zit je hierbij zeker niet in de weg. De tablet heeft een formaat van 7,95 millimeter dik, 176,1 millimeter lang en 243,1 millimeter breed. Daarnaast heeft de tablet een gewicht van 510 gram. De Samsung Galaxy Tab 3 hoes voegt hier zeker niet veel gewicht of grootte aan toe. Hierdoor blijf je je tablet voortdurend optimaal gebruiken, terwijl je het goed beschermt tegen diverse vormen van schade.

Houd je tablet nieuw met een Samsung Galaxy Tab 3 hoes

Door gebruik te maken van een Samsung Galaxy Tab 3 hoes kun je je tablet lang als nieuw houden. Zowel het scherm en de behuizing als de inhoud worden beschermd tegen schade, waardoor je Tab 3 een aanzienlijk langere levensduur heeft. Uiteraard zijn er verschillende uitvoeringen van de Samsung Galaxy Tab 3 hoes, zodat je eenvoudig een keuze maakt voor een model dat goed bij jou past. De hoge kwaliteit, de duurzaamheid en het gebruiksgemak zijn absolute garanties van de Samsung Galaxy Tab 3 hoes.

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top