LG

LG Optimus L7 II Hoesje

De LG Optimus L7 II is een interessante smartphone voor iedereen die houdt van gebruiksvriendelijkheid, multifunctionaliteit en betaalbaarheid. Heb jij een LG Optimus L7 II, en wil je dit toestel beschermen tegen diverse vormen van schade, waaronder barsten, krassen, breuken en een haperend systeem als gevolg van een stoot of val? Dan kun je een LG Optimus L7 II hoesje bestellen bij PhoneGeek. Binnen het brede assortiment in de webwinkel kun je ook enkele mooie en kwalitatieve LG Optimus L7 II hoesjes vinden.

Bescherm je multifunctionele scherm!

De LG Optimus L7 II heeft een 4,3 inch multitouch capacitieve touchscreen techniek. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar eigenlijk zegt het dat je alles kunt met het scherm, dat een resolutie van 800 x 480 heeft. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer het toestel onbestuurbaar wordt door schade aan dit multifunctionele scherm. PhoneGeek.nl heeft een goed LG Optimus L7 II hoesje dat schade voorkomt, zodat je altijd plezierig en snel kunt blijven werken met het scherm. De LG Optimus L7 II hoesjes passen uitstekend om het moderne ontwerp en zijn dan ook speciaal gemaakt voor deze smartphone van LG, die 9 millimeter diep, 122 millimeter lang en 67 millimeter breed is. Zonder LG Optimus L7 II hoesje en met batterij weegt de LG Optimus L7 II 118 gram.

Optimaal voordeel bij PhoneGeek.nl

PhoneGeek.nl biedt je een zee aan voordelen. Op de eerste plaats ben je verzekerd van een hoge kwaliteit van de hoesjes, terwijl ieder hoesje toch ook zeer aantrekkelijk geprijsd is. Wij leveren de hoesjes voortdurend uit eigen voorraad en versturen de bestelling nog op dezelfde dag als je jouw order doorgeeft op een werkdag voor 17.00 uur. Wij zijn onze klanten graag van dienst met een optimale service, en daarom is onze klantenservice bereikbaar binnen zeer ruime tijden. Zo kun je ons zeven dagen per week telefonisch benaderen. Ook via social media, de chat of de mail staan we graag voor je klaar.

Category: LG

Geef een reactie

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top