Stofkapjes

0
236

Een stofkapje, ook wel een dust plug genoemd, is een uitstekende telefoon accessoire voor iedere telefoon of tablet. Op de eerste plaats is een stofkapje natuurlijk bedoeld om stof en andere kleine vuiltjes uit je telefoon te houden, zodat stof op den duur niet voor problemen met je toestel kan zorgen. Toch worden stofkapjes niet alleen gebruikt om stof buiten te houden. Door de leuke ontwerpen wordt de dust plug ook zeker als trendy telefoon accessoire gebruikt.

Bescherm je telefoon op een leuke manier

De ingang voor je hoofdtelefoon is vrij groot en dit betekent dat stofjes, zand en ander klein vuil gemakkelijk via deze opening de telefoon in kan dringen. Dit is erg vervelend en kan op den duur problemen gaan veroorzaken, ook als je je telefoon verder goed schoon houdt.

Met een stofkapje voorkom je op een leuke manier dat er vuiltjes in je toestel terecht komen. Het stofkapje sluit de opening volledig af, zodat zelfs het kleinste vuil geen mogelijkheid heeft om in de telefoon terecht te komen. Dat maakt de dust plug tot een geweldige accessoire. De ontwerpen van de stofkapjes maken er direct ook een trendy telefoon accessoire van, want er zijn talloze leuke vormen en figuren te verkrijgen bij PhoneGeek.

Een breed assortiment dust plugs

Het stofkapje is een telefoon accessoire die je eigenlijk altijd wel kunt gebruiken, of je nu veel in stoffige ruimten bent of niet. Overal is wel stof aanwezig, in meer of mindere mate, en dit komt hoe dan ook in de telefoon terecht. Door de dust plug te gebruiken geniet je niet alleen van een stukje extra bescherming van je toestel, maar ook van een super trendy telefoon accessoire.

PhoneGeek.nl heeft een zeer ruim assortiment stofkapjes, met onder meer bekende figuren en merken. Voor iedereen is er wel een leuke dust plug te vinden, of je nu houdt van schattig, stoer, trendy of eenvoudig.

Snel en gratis verzonden

Heb je een leuk stofkapje gevonden in het assortiment? Je bestelt en betaalt gemakkelijk, snel en vertrouwd online. Wij brengen geen verzendkosten in rekening en leveren altijd op zeer korte termijn vanuit eigen voorraad. Als je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, dan versturen wij je stofkapje nog op dezelfde dag!

Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaalde dust plug? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar! Natuurlijk ben je bij PhoneGeek ook aan het juiste adres voor andere accessoires, als oortjes, USB-kabel en styluspennen.