iPad Mini Hoes

De iPad Mini is een handzame iPad die gewoon een goede hoes verdient. Waarom? Omdat deze iPad je eigenlijk vrijwel hetzelfde te bieden heeft als de reguliere iPad 2, iPad 3 en iPad 4, maar dan in een mooi en compact formaat. De iPad Mini werd in de herfst van 2012 geïntroduceerd met Siri-ondersteuning. Een jaar later besloot Apple de iPad Mini te voorzien van het revolutionaire Retinascherm. Dit scherm is 7,9 inch groot, en dat betekent dat je de iPad Mini gemakkelijk met één hand vast kunt houden. Dit is natuurlijk heel prettig, maar het brengt helaas ook risico’s met zich mee. De hoesjes voor de iPad Mini kunnen een groot deel van deze risico’s wegnemen.

Lessmeer

Voorkom schade door een hoesje voor de iPad Mini te gebruiken

De iPad Mini weegt slechts 308 gram en valt met het formaat, van 200 millimeter hoog en 134,7 millimeter breed, precies tussen een iPhone en een reguliere iPad. Het handzame formaat zorgt ervoor dat je de iPad Mini net even wat makkelijker ‘zomaar’ weglegt. Daarnaast is het een formaat dat in veel jaszakken, taszakken, broekzakken en overhemdzakken past. Een ideaal formaat natuurlijk, maar ook wel een formaat dat zorgt voor extra risico’s. Juist omdat de iPad Mini in zoveel vakjes en zakjes past, stop je deze makkelijker weg zonder erbij na te denken. Hierdoor vergeet je al snel dat je de lichtgewicht iPad Mini bij je draagt, waardoor de iPad Mini sneller vatbaar is voor stootjes.

Een iPad Mini hoes kan voorkomen dat het toestel beschadigd. Op de eerste plaats wordt uiteraard het scherm beschermd door de speciale iPad Mini hoesjes, maar daarnaast kan een iPad Mini hoes natuurlijk ook krasjes voorkomen als gevolg van het schuren langs ritsen en andere zaken. Kortom, door gebruik te maken van een iPad Mini hoes houd je je iPad Mini mooi en van goede kwaliteit.

iPad Mini hoesjes houden elke iPad Mini langer als nieuw

De speciale iPad Mini hoesjes zijn bedoeld om je iPad te beschermen tegen beschadigingen, zowel intern als extern, waardoor je toestel langer als nieuw blijft. Langer als nieuw aan de buitenkant, maar natuurlijk ook als het gaat om de inhoud. Een goede werking van de software is belangrijk als je prettig en lekker vlot wilt kunnen werken met je iPad Mini. Schade aan de buitenzijde van de iPad, zowel in de behuizing als het scherm, kunnen op den duur ook schade aan de inhoud toebrengen. Hierdoor kan het systeem gaan haperen, kan de software niet optimaal meer werken en kan zelfs de hele iPad Mini nutteloos raken. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

PhoneGeek.nl heeft een aantrekkelijk assortiment iPad Mini hoesjes in het assortiment opgenomen. Er zijn vrolijk gekleurde iPad Mini hoesjes, maar natuurlijk ook zakelijk uitziende exemplaren. PhoneGeek.nl heeft een ruime keuze, zodat jij altijd een iPad Mini hoes kan vinden die bij je smaak past.

Lessminder

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top